Posted on 3rd June 2016No Responses
Turkish gold

Турецьке золото

Якісні золоті вироби обов’язково мають пробу, клеймо у вигляді профілю дівчини в кокошнику, бирку із зазначенням виробника, ваги, адреси, найменування товару. Вони продаються в великих ювелірних магазинах, репутація яких перевірена часом і оцінюються в пристойну суму, на відміну від турецького золота.

Прикраси з Туреччини туристи часто привозять на батьківщину, придбавши їх за смішною ціною. Вони виглядають, як золоті, але, насправді, благородного металу в них небагато, хоча проба коштує. Не дивно, якщо через місяць верхній золотий шар зникне, а під ним виявиться мідь. Іноді турецькі вироби можуть тріснути або розколотися на частини. Бувають випадки, що замок у ланцюжка має клеймо, складається з золота, а інша частина зі сплаву міді та нікелю, здатного викликати алергію.

Турецькі ювеліри ставлять проби на золоті прикраси зовсім не відповідають дійсності. Технологія виробництва порушується, що призводить до їх швидкого псування. Таке золото важко продати, через величезної кількості домішок. Після прикладу з низькопробним металом з Туреччини, має сенс задуматися, що, яке золото дорожче, таке і краще.

Comments
Leave a Response
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This Wordpress Theme is protected. Thanks to 1 Hour Loan