Posted on 28th May 2016No Responses
Wine therapy

Натуральне вино зі стиглого винограду зберігає наше тіло здоровим і сильним, і використовується в сучасній косметиці. У чому секрет пружної і молодий шкіри, чому аргентинці і мексиканці вважають за краще маски і креми з вином, і як напій богів перетворюється на терапевтичний засіб в салонах краси – відповіді на всі ці питання дані в наступних рядках.

Сьогодні винотерапiя стає справжнім хітом, популярною косметичною процедурою. Кількість клієнтів, що бажають потрапити в салони краси, що використовують винну терапію безперервно зростає.

В Аргентині, наприклад, косметологи використовують креми на основі божественного напою, освіжаючі і омолоджуючі шкіру клієнтів. Після використання крему на основі вина, що очищує, косметологи наносять винну маску, підтягують і годують шкіру, роблять її еластичною і здоровою. А подібна винна маска, вміщена на грудях, надає їй ще більш гарну форму.

Такий же ефект може бути досягнутий і якщо ви укладете заморожені кубики червоного вина. Нову моду освоїли й пекучі мексиканки, які проводять більшу частину свого часу в салонах краси. Маски з червоного вина також високо цінуються серед місцевих косметичних продуктів.

Мексиканські косметологи роблять з червоного вина не тільки креми і маски, але і мажуть напоєм тіла клієнтів, і таким чином, міняють їх до невпізнання. Головний секрет винотерапiї полягає в компонентах вина, що живлять шкіру і додають шкірі здоровий і красивий зовнішній вигляд. Вино косметичних процедур своєчасно захищає шкіру від шкідливих зовнішніх впливів, від сухості і сонячних опіків. Вино дуже ефективно захищає шкіру від передчасного старіння.

Вино – еліксир молодості

Воно підвищує тонус, знімає втому, зміцнює кровоносні судини, надає тілу рухливість і енергійність. Вино уповільнює появу зморшок і запобігає випадiнню волосся – сприяє захисту їх коренів від чоловічих гормонів, що відповідають це. Вино робить нас красивими і за рахунок йоду, що міститься в ньому. Йод дуже важливий для здоров’я нашого волосся, нігтів, шкіри, зубів. Він допомагає, якщо ви турбуєтеся про свою вагу і спалюєте зайвий жир.

Висновок з усіх цих міркувань: розумне і регулярне використання натурального вина з стиглого винограду допоможе бути свіжою і красивою. Це дуже важливо в глобалізованому світі, де красиві досягають успіху.

Спеціальні дослідження показують, що красиві люди, більше пов’язані з позитивними словами, як сміх і щастя набагато більше, ніж з негативними. Красиві люди, здається, унікально впливають, це означає, що існує величезна соціальна і економічна вигода від цієї привабливості. Привабливі люди краще заробляють, вважаються більш розумними і отримують більше уваги у своєму житті. Таке, хоч це і незрозуміло, схоже, притаманне всім культурам.

А щоб стати привабливими, хай допоможе нам натуральне вино зі стиглого винограду!

Comments
Leave a Response
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This Wordpress Theme is protected. Thanks to 1 Hour Loan