Posted on 21st May 2016No Responses
How many gold mined in the world?

Скільки всього видобуто золота в світі?

За всю історію людства було видобуто близько 182 800 тонн золота. Більше половини (58%) золота видобуто тільки за останні 53 роки. Майже 18% видобутого золота знаходиться в міжнародних резервах країн світу. Золоті резерви країн світу становлять понад 30 тисяч тонн.

Якщо золото, здобуте за всю історію людства зібрати в одному місті, воно утворило б золотий куб з ребром, що дорівнює майже 21 метр, тобто висотою з шестиповерховий будинок. А кількість заліза, яке дорівнює всьому здобутому людством золоту, витягується з надр земної кулі приблизно за 45 хвилин.ы

Золото, що добувається зараз у всьому світі за один рік, помістилося б в приміщенні площею 44 м2 і висотою від підлоги до стелі близько трьох метрів. За останні 10 років, видобуток золота в усьому світі становить близько 2600-2800 тонн на рік.

Якщо теоретично здійснити розділ всього золота, видобутого за всю історію людства, кожен житель Землі отримав би близько 25 грам. А фактично ще менше, якщо врахувати те, що тисячі тонн золота безповоротно втрачені в результаті стирання, поховання в скарбах або лежать на морському дні.

Comments
Leave a Response
XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  This Wordpress Theme is protected. Thanks to 1 Hour Loan